Campania Stop Abuzului Sexual Fata de Minori

Campania Stop Abuzului Sexual Fata de Minori

miercuri, 5 august 2009

Copiii de la Centrul Gaiesti la concertul Patriciei Kaas




Cei mai silitori şi cei mai cuminţi tineri de la Centrul de Reeducare din Găeşti (Dâmboviţa) au avut parte de o surpriză de zile mari. La final de an şcolar, Libertatea împreună cu D&D East Entertainment şi cu psihologul Mirela Zivari le-au oferit acestora un cadou inedit: bilete la concertul Patriciei Kaas, care a avut loc duminică, la Sala Palatului.

Vestea că vor merge la un superconcert, la Bucureşti, a fost primită cu aplauze de cei 45 de adolescenţi de la Centrul de Reeducare din Găeşti. Împreună cu psihologul Mirela Zivari, Libertatea le-a oferit tinerilor ocazia să o asculte şi să o vadă în carne şi oase pe renumita Patricia Kaas. “Am aflat că la Găeşti sunt tineri cu rezultate foarte bune la şcoală şi cu un comportament exemplar.
I-au dăruit vedetei un tablou şi o icoană
Ne-am bucurat să le oferim o seară de neuitat”, spune Dana Stănculescu, reprezentant al organizatorilor, Marcel Avram şi D&D East Entertainment. Tinerii puşcăriaşi au reuşit să ne facă şi nouă o surpriză! La concertul de duminică seara, ei au venit îmbrăcaţi în tricouri albe şi roşii - culorile Libertăţii - şi le-au “accesorizat” cu litere care formau un mesaj pentru celebra artistă: “Notre cţur à Patricia Kaas” (“Inima noastră pentru Patricia Kaas”). La finalul recitalului, tinerii i-au dăruit vedetei un tablou şi o icoană pictate de ei.
Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu